Waarom waarnemen?

Zelfontwikkeling
Zelfontwikkeling

Het werken in een nieuwe omgeving levert waardevolle ervaren op doordat je zo nieuwe wegen naar Rome leert kennen.

Netwerken
Netwerken

Je leert als waarnemer collegae kennen die normaal buiten je netwerk liggen.

Loont
Loont

Het waarnemen loont.

Waarom kiezen voor ICS?

Verzorgd
Verzorgd

Wij waarderen onze waarnemers en waken over je belang. We leggen bijvoorbeeld duidelijke veilige afspraken voor je vast die je tijdens het werk beschermen en we breiden de pool pas uit wanneer dat voor opdrachten nodig is.

Betrouwbaar
Betrouwbaar

We maken duidelijke afspraken en gaan transparant te werk, ook bij het verdelen van diensten. We zijn ons bewust van je privacy en gaan vertrouwelijk met je gegevens om.

Comfortabel
Comfortabel

We verzorgen vanaf het begin van je opdracht een werkplek waarin alles tot en met je pas en je jas geregeld is zodat je vanaf aankomst zorgeloos aan het werk kunt.

Eerlijk
Eerlijk

Je krijgt een eerlijk tarief. Het is conform AMS inclusief de werkgeverslasten en veel hoger dan in andere pools. Dat gaat samen met een lage prijs voor de opdrachtgever doordat ICS verwaarloosbare bemiddelingskosten hanteert. Ik verdien net als jij door zelf waar te nemen. Het werkt als in een coöperatie.

Medisch contact
Medisch contact

Ik blijf je aanspreekpunt. Doordat ik zelf een ervaren intensivist en waarnemer ben begrijp ik je vragen.

Team
Team

Onze pool van waarnemers gedraagt zich als een team. We verdelen de diensten eerlijk en helpen elkaar als dat nodig is. Hier zijn we trots op.

Contact in één klik

Hoe werkt waarnemen

Starten als ZZP
Starten als ZZP

Wanneer je nog weinig ervaring hebt als waarnemer en ZZP'er dan ondersteunen we je in het opstart proces.

LEES VERDER
Werken als ZZP
Werken als ZZP

Wanneer je als ZZP'er aan het werk bent en meer wilt weten over de rechten en plichten die dit met zich meebrengt dan kun je bij ICS terecht, ook als je niet bij ons bent aangesloten.

LEES VERDER
Verwachtingen
Verwachtingen

ICS bezorgt de waarnemers het eerlijkste tarief. Daar staat tegenover dat ICS selectief is bij het toelaten van waarnemers in de pool. Wij willen duidelijk zijn over wat jij en wij van elkaar mogen verwachten wanneer je aansluit.

LEES VERDER