Werving, je permanente oplossing

Wanneer je een permanente oplossing nodig hebt en een collega met een zeer specifiek profiel wilt werven, dan kun je op Intensive Care Support rekenen. Wij zijn daar vertrouwd mee. Je mag van ons niet alleen het beste resultaat verwachten maar ook de beste ondersteuning tijdens het proces.

Het beste resultaat: Werving moet meer zijn dan een gesprek, een profiel schets en het aanleveren van een of twee geschikte kandidaten. Je verdient niet alleen een geschikte kandidaat maar ook de beste nieuwe collega die er is.

Met onze zorg achtergrond kunnen wij zowel de vakgroep als de zorgorganisatie goed verstaan en begrijpen. We hebben oog voor zowel de collegiale als de organisatorische aspecten van de vacature. Onze ervaring leert dat het doorgronden van ieders behoeften een duidelijker wervingsprofiel oplevert. Dit is maatwerk. Met dat profiel in de hand combineren wij onze kennis en ons netwerk om de ideale nieuwe collega voor je te vinden.

De beste ondersteuning: Werving gaat gepaard met uitdagingen en die kennen wij. Bovendien vinden wij het belangrijk je optimaal te ondersteunen zodat je de werving zo efficient en zorgeloos mogelijk kan doorlopen. Tijdens dat traject kunnen kunnen we desgewenst ook waarnemers verzorgen om de werkbelasting direct te herstellen.

Wil je hier meer over willen weten? Vraag dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.